TODY: 24/06/24 / START: 18/09/22 / END: 03/10/22

Chris uit Kortrijk

Ik ben zaakvoerder van JuuNoo, een jong bedrijf actief in innovatieve wandsystemen. In die hoedanigheid werkte ik al aangenaam samen met Bayard. Zij adviseerden me in de keuze naar een geschikte installatie. Mijn ervaring met Bayard als particulier bevestigt mijn indruk in onze professionele relatie: correcte afspraken, degelijk advies en een oplossing die aansluit bij de noden van mijn gezin. Water Experts zoals je dat van een ervaren team mag verwachten!

Ons gezin woont in Kortrijk.

Wij hebben een 2-tal jaar terug onze stadswoning volledig gerenoveerd. Het werd een grondige verbouwing waarbij we het huis stap voor stap hebben aangepakt: strippen en terug opbouwen. Ook de volledige sanitaire installatie werd vernieuwd, want wat bleek: de oude leidingen waren stevig aangetast door kalkaanslag. Het leidingwater bij ons in de buurt is heel hard. Hierdoor slibt het buizenstelsel langzaam, maar gestaag dicht. Heel confronterend, kan ik je zeggen, als je de leidingen in zo’n staat aantreft.

Het volledige buizenstelsel werd vernieuwd, badkamer & keuken werden voorzien van nieuwe kranen en toestellen, en aan de ingang van ons watermeter werd een waterverzachter geplaatst. Je merkt meteen een verschil. Kalkaanslag op onze kranen blijft uit en de druk van het water houdt mooi aan. Conclusie: onze spiksplinternieuwe leidingen blijven gevrijwaard van kalk

Top