TODY: 24/06/24 / START: 18/09/22 / END: 03/10/22

5 Voordelen die je omver blazen

01

Wateranalyse

Correcte waterhardheidanalyse door onze water experts

Ontdek meer

02

Waterfilter

je gratis Ona Pureadrinkwaterfilter zorgt voor perfect drinkwater

Ontdek meer

03

Gratis installatie

Gratis installatie voor je waterontharder én je drinkwaterfilter

Ontdek meer

04

Verlengde garantie

Je verlengde garantie van 20 jaar ipv 15 jaar

Ontdek meer

05

1 jaar zout

Een jaar lang zout voor de optimale werking van je waterontharder

Ontdek meer

VRAAG NU JE GRATIS OFFERTE AAN!

OFFERTE AANVRAGEN
01

Gratis correcte waterhardheid analyse door bayard water experts

waarom?

Waterhardheid kan aan de basis liggen van heel wat problemen omdat calcium en magnesium ionen zich afzetten in je waterleidingen en jouw toestellen die gebruik maken van warm water: koffiemachine, vaatwasser, kranen, wasmachine… Met als resultaat kalkaanslag. Wist je dat 1mm kalkaanslag leidt tot een toename aan energieverbruik van 10%?

Hoe?

Waterhardheid is een meting van de hoeveelheid calcium en magnesium ionen die aanwezig zijn in het water. Hoe meer calcium en magnesium het water bevat, hoe harder het water. Waterhardheid wordt uitgedrukt in milligram per liter (mg/L) of in ppm (parts per million). Andere eenheden om waterhardheid te meten zijn: Franse graden (°fH of °f) en Duitse graden (°dH). Een Bayard Water Expert zal bij jou thuis door middel van titratie gebruik maken van een vloeistof waarvan men perfect de samenstelling kent om de samenstelling van jouw kraanwater te bepalen. Het aantal druppels die worden toegevoegd totdat de vloeistof van kleur verandert, geeft je de hardheid van het water weer in Franse of Duitse graden en zelfs in ppm.

02

JE Gratis ONA PURA DRINKWATERFILTER

waarom?

Kraanwater is perfect drinkbaar en het drinken van onthard kraanwater heeft weinig tot geen invloed op onze dagelijkse behoefte aan calcium en magnesium. Bovendien draag je bij aan het milieu en verlaag je jouw ecologische voetafdruk door geen plastic waterflessen meer te gebruiken, geen gesleur met zware verpakkingen en bovendien verlaag je jouw kosten. Wist je dat er jaarlijks 300 miljoen ton plastic geproduceerd wordt, waarvan er maar 9% gerecycleerd wordt? Zeg neen tegen wegwerp plastic!

Hoe?

De hoeveelheid natrium in het water na ontharding moet beperkt blijven tot maximaal 200mg/l (aanbeveling WHO). Dit is ook min of meer het niveau waarop bepaalde mensen zullen beginnen proeven dat het water een zoutsmaakje heeft. Bij installatie zal jouw Bayard Water Expert dit grondig controleren. Door de installatie van de Ona Pura Waterfilter Cartridge met koolstoffilter worden nare geuren en smaken zoals zout en chloor weggefilterd. Dankzij de zilverionen die aanwezig zijn in de cartridge is de antibacteriële werking gegarandeerd.1 Ona Pura Filter Cartridge staat gelijk aan wel 10.000 plastic waterflessen. (S)maak het verschil en drink water! Ona.

03

Gratis PLAATSING & INSTALLATIE

waarom?

Een waterontharder installeren vereist de nodige kennis en expertise. Daarom kan je jouw waterverzachter best laten installeren door een professionele Bayard Water Expert. Zo ben je zeker van een uitstekende werking en een perfect resultaat.

Hoe?

In principe kan een waterontharder in iedere ruimte worden geplaatst. De kelder of garage is een ideale locatie om een waterontharder te installeren. De Bayard Water Experts plaatsen jouw waterontharder in normale omstandigheden binnen de 2 uur. Zo blijven de arbeidskosten beperkt en zorgen we voor een totale ontzorging. Bij installatie is het belangrijk dat de capaciteit van de ontharder wordt afgesteld op jouw persoonlijke waterverbruik. Bayard stelt zich 100% garant voor een correcte plaatsing.

04

JE VERLENGDE GARANTIE VAN 20 JAAR IPV 15 JAAR

waarom?

Bayard is visionair in de wereld van de waterontharding. Nog lang voor milieuvriendelijke oplossingen een draagvlak kregen, dachten we bij Bayard al na over het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Onze waterontharders beschermen in meer dan 50.000 Belgische gezinnen de warmteboilers, waterleidingen en kranen.

Hoe?

Door het verlengen van onze garantieperiode van 15 naar 20 jaar willen we jou ervan overtuigen dat onze doorgedreven kennis & product expertise tot de top van de Belgische waterbehandelingsmarkt behoort.

05

EEN JAAR LANG ZOUT VOOR DE OPTIMALE WERKING VAN JE WATERONTHARDER

waarom?

Zout en pekel zijn de brandstof voor een waterontharder om de harskorrels te kunnen regenereren. Bayard geeft jou bij aankoop van een waterontharder 1 jaar gratis zout (max 100kg). Zo blijft jouw waterontharder in topconditie!

Hoe?

Het zout water of pekel wordt enkel gebruikt bij het “schoonmaken” of regeneratieproces van de waterontharder. Onthard water smaakt niet zout, aangezien het zout nooit rechtstreeks in aanraking komt met het drinkbaar kraanwater. Houdt dus altijd het zoutniveau van jouw waterontharder in de gaten om een optimale werking van jouw waterverzachter te garanderen.

ONZE WERKWIJZE

01

WATERANALYSE OP MAAT

We komen bij je langs voor een persoonlijke wateranalyse en meten ter plaatse jouw waterhardheid.

02

INSTALLATIE & MONTAGE

Onze water experts komen de toestellen bij jou thuis installeren.

03

SERVICE & ONDERHOUD

Wij zorgen voor het onderhoud, de opvolging en de installatie van uw waterontharder.

Over bayard

Bayard is visionair in de wereld van de waterontharding. Onze water experts streven naar niets minder dan het beste water voor jou. Bayard biedt een oplossing voor elk waterprobleem: leiding, regen en putwater. Thuis of op het werk? Kwaliteitsvol water is onze drijfveer! Bayard, real water experts.

ONA by Bayard is jouw drinkwater, recht uit je kraan. ONA geeft om jou, je omgeving en onze planeet. ONA biedt je een gezond alternatief voor plastic flessen, verkleint onze ecologisch voetafdruk en verlaagt je kosten. ONA is er voor je thuis en op je werk.

MEER OVER BAYARD
Top