TODY: 24/05/24 / START: 18/09/22 / END: 03/10/22

Steven, preventieadviseur Furnibo

Als preventieadviseur bij de firma Furnibo maak ik deel uit van de werkgroep duurzaam ondernemen. Vanuit die werkgroep gingen we op zoek naar een oplossing om plastic flessen water te vervangen door een ecologisch alternatief.

ONA

We kwamen terecht bij Bayard en hun drinkwateroplossing ‘ONA’. Zij boden ons een mooi gamma mogelijkheden aan van spuitwater, gekoeld plat water, kokend tot water op kamertemperatuur. Belangrijk daarbij was de mogelijkheid om tappunten aan te bieden op verschillende locaties binnen ons bedrijf. Alle medewerkers ontvingen een eigen gepersonaliseerde fles. Je merkt snel een positieve mentaliteit switch, het elimineren van gesleur met flessen en het optimaal gebruikmaken van kraantjeswater.

De oplossing werd gelanceerd in Veurne en daarna doorgetrokken in onze hub in Gent. Dankzij de expertise van Bayard, de combinatie van kranen, opbouwtoestellen & filteroplossingen implementeerden we een duurzaamheid met voor ons 3 cruciale kernwoorden: people, planet en profit! De samenwerking en installatie met Bayard verliep heel vlot. We worden ook verder ontzorgd door het team dat op regelmatige tijdstippen de toestellen inspecteert en onderhoudt.

Top