TODY: 01/05/24 / START: 18/09/22 / END: 03/10/22

Hendrik Dierendonck

Dierendonck is een gereputeerde slagersfamilie. Vanuit hun hoofdkantoor in Veurne belevert Dierendonck dagelijks hun 5 slagerijen verspreid over België. Bij Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie sleutelwoorden. Ze vormen het DNA van Dierendonck en de meer dan 100 medewerkers.

Goed behandeld water is cruciaal voor onze ambacht

Hendrik Dierendonck: “Dierendonck is een ‘Butchers Club’ in hart en nieren. Onze manier van werken is een garantie voor lekker en eerlijk vlees. Onze beenhouwers werken dag in dag uit aan kwaliteit. Net daarom leggen we de lat ook hoog voor onze leveranciers. Stevige kennis in huis aangevuld met sterke externe partners, zijn de perfecte ingrediënten voor een topproduct. Goed behandeld water is cruciaal voor onze ambacht. Het is bepalend voor de bereiding van ons vlees, maar ook onmisbaar voor de goede werking van ons machinepark. Al enkele jaren is Bayard onze vaste water expert. Hun duplex ontharder zorgt voor een continue aanvoer van correct behandeld water. Bayard Water Experts zorgt voor een jaarlijkse check-up en het onderhoud van ons systeem. Ik hoef er niet naar om te kijken en ben zeker dat mijn toestellen niet lijden onder de schadelijke effecten van kalk. Het komt mijn bedrijf ten goede en de kwaliteitsvolle producten die klanten dagelijks van ons verwachten!”

Top